tiistai 11. marraskuuta 2014

Save the Date

Vitsit miten kamala syyssää ulkona! Päätinkin päivän yliopistolla norkoiltuani ja salilla käytyäni pyhittää loppuillan Save the Date -korttien väsäämiseen sillä ulkoilma ei millään lailla houkutellut viettämään yhtään ylimääräistä aikaa ulkona. Hääjutut ovat jääneet hieman taka-alalle opiskeluiden viedessä niin suuren osan päivästäni, mutta päätin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada ne kortit laitettua alulle oikeasti tehtyä ja tilattua, jotta kortit saadaan postiin joulupostin mukana.

Inspiraatiota kortteihin hain Pinterestiä selailemalla ja kortin pohjan toteutinkin muita häikäilettömästi matkimalla! XD Mutta kortista tuli ihan kiva vaikka itse sanonkin, vai mitä?En kuitenkaan ole täysin varma, miltä kortti näyttää printattuna, joten ajattelin kokeilla huomenna yliopiston hyvällä väriprintterillä. Jos jälki näyttää siedettävältä, saatan päätyä printtaamaan kortit siellä paremmalle kiiltävälle paperille tai sitten tyytyä ifolorin tai kenties jonkun painofirman palveluihin.

2 kommenttia:

  1. Upea! Kokeilisin muuten printtaamista paksulle karkealle akvarellipaperille (jota vesivärimaalaukseenkin on tässä käytetty). Paperin pinta voisi antaa ihanan autenttisen säväyksen kortille. :)

    VastaaPoista