tiistai 19. elokuuta 2014

The Dress?

Kuten edellisessä postauksessa jo ohimennen mainitsin niin päädyin tilaamaan halpamekon Kiinasta. Mekkoja liikkeissä ja netissä katseltuani tulin siihen tulokseen, että kokeilen tilata halvan kopiomekon Kiinasta, pidän sormet ristissä ja peukalot pystyssä ja toivon, että se on hyvä ja sopiva.

Kuvan perusteella tilaamani mekko on enemmän kuin täydellinen ja myyjä oli saanut ostajilta hyvää palautetta, joten ikuisena optimistina elättelen toivoa siitä, että mekko vastaa odotuksia. Häihin on kuitenkin aikaa ja jos mekko jostain syystä ei olekaan hyvä voi sen aina yrittää myydä eteenpäin tai tyytyä (aika pieneen) rahalliseen tappioon ja marssia mekkokaupoille joko Suomessa tai sitten Etelä-Koreassa. Mies teettää puvun joka tapauksessa Koreassa, joten en sulje pois itselleni puvun teettämistä sielläkään pois kuvioista.

//As I mentioned in the previous post, I ended up ordering a cheap dress from China. After seeing dresses at different shops and online stores (the prices!), I came to the conclusion that I'd order a cheap copy gown from China and keep my fingers crossed.

The dress that I bought looks more than perfect in the pictures and the seller had received good feedback from the customers. And the optimistic person that I am, I'm now wishing that the dress will meet my expectations. If the dress for some reason isn't as good as  I hoped it would be there is still time to resell it or settle for the (minor) financial loss and march to an actual store either in Finland or in South Korea. The hubby is having his suit tailor-made in Korea so it would not be a strange idea to have my dress made there either.//


Tilaamani mekko / mahdollinen vyö

Tällä kuitenkin lähdetään ja katsotaan mitä tulee! Mekon tilasin omilla mitoillani ja ivory-värisenä. Laitan vielä kuvaa ja juttua mekosta kun se saapuu syyskuun puolella. En ole ihan varma kuuluuko hääpuvun kanssa kuvassa oleva vyö mekkoon mukaan sillä osassa kuvista sitä ei ollut lainkaan. Joka tapauksessa ajattelin mekon kanssa ympäriasti kirjailtua vyötä ja löysinkin jo sopivan, mistäs muualtakaan kuin Ebay:stä! Tämä alkaa muistuttaa jo sairautta, help me!

//This is what I'm going with for now and we'll see what happens! I ordered the dress with my measurements in ivory. I'll put up a picture of it when in arrives in September. I'm not sure if the belt (on the left) comes with the dress because it was in some pictures and in others not. In any case, I wasn't planning on using it because I want a sash that has beading all-around and found the perfect one, where else than on Ebay! My Ebay-addiction is really starting to become a disease, help me!//


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti