torstai 4. syyskuuta 2014

Look What the Mailman Brought!

Mekko ja kukat saapuivat viime viikolla. Kukkia olinkin jo osannut odottaa, mutta mekko saapui yllättävän nopeasti, sillä sen oli luvattu saapuvan joskus syyskuun puolen välin jälkeen. Molemmissa tapauksissa erittäin nopeaa palvelua!

Kukat noudimme M:n kanssa yhdessä postista ja odotimme kahta iiiiisoa pakettia, mutta ne olikin näppärästi pakattu kahteen mikron kokoiseen höyhenen kevyeen postipakettiin ja ajattelin niitä hakiessamme, että nyt mua on kyllä huijattu. Siellä on 6x24 kukan sijaan 24 kukkaa tai jotain. Kiikutimme paketit ullakolle säilöön häitä varten ja mies ihmetteli kovasti miksi paketit täytyy avata ja pakettien sisältö tarkistaa kun ovat nyt niin nätisti paketissa. Miehen logiikka! Otin yhden kimpun sisälle, jotta voin mallailla sitä erilaisiin pulloihin ja jotta voin tarvittaessa tarkistaa niiden värin muita koristeita mietittäessä.

// The dress and the flowers arrived last week. I was expecting the flowers but the dress arrived surprisingly fast considering I was told it would be shipped much later this month. Fast and good service in both cases!

We picked up the flowers with M from the post office and were expecting to pick up two large packages but we got were two small feather light boxes about the size of a microwave oven. I was thinking it must be a mistake or were being ripped off! That there has got to be 24 flowers instead of the 6x24 that I ordered. We carried the boxes to our storage space in the attic and M was baffled as to why we had to open the boxes to check the contents when they were so neatly packed. Men! I took one bouquet with me to our apartment just so I could try and see what they look like in different kinds of bottles and so that I can check they're color later when picking up other decorations for the wedding.//Mekko saapui pari päivää myöhemmin ja kun lähetti toi sen ovelle en voinut muuta kuin repiä paketin auki ja yrittää sovittaa sitä itsekseni. Ei ollenkaan niin helppoa kuin luulisi! Hiki virtasi jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ja kun olin saanut nyöritettyä mekon kiinni parhaani mukaan (löysälle jäi!) olin jo ihan uuvuksissa ja punainen kuin paloauto. Ette varmaan ylläty, että nämä kuvat eivät ilmesty tänne? Hah. Napsaisin muutaman kuvan mekosta roikkumassa hengarissa, jotta voisin jakaa ne tänne.

//The dress arrived a few days later and when I got it I couldn't help ripping the package open and trying it on by myself. Huge mistake, it's not as easy as you'd think! I started sweating after the first five minutes and when I finally got it laced up the best that I could (which was not tight enough!) I was exhausted and as red as a lobster. I bet you're not surprised that I'm not sharing the pictures I took then? Hah. I snapped a few pics later show that I could show you what the dress actually looks like.//
Kokeilin pukua myöhemmin ystäväni kanssa ja vaikka se onkin ihana on siinä muutama "mutta". Yläosan rypytys on tikattu muutamasta kohtaa huonosti ja alaosa ei täysin vastaa tilaamani mekon kuvan alaosaa vaan se on yksinkertaisemmin tehty eikä mielestäni tarpeeksi muhkea. Vien mekon äitini luo näytille ensi viikolla ja hän saa silloin antaa mekolle viimeisen tuomionsa. Äitini on aikaisemmalta koulutukseltaan ompelija ja jos hän sanoo voivansa korjata rypytyksen haittaavat tikkaukset ja lisätä helmaan hieman lisää sifonkia niin silloin pidän mekon. Kävimme ystäväni kanssa kokeilemassa parissa liikkeessä samantyylisiä mekkoja, mutta ne eivät mielestämme olleet yhtä hyviä kuin tämä, joten se on vieläkin ykkösvalintani.

//I tried the dress on later with the help of my friend and it is absolutely lovely buuut with a few "buts". There are a few stitches on the top part that are not properly placed and done badly and the bottom part is not as full as in the picture on ebay and looks a little cheap. I'm taking the dress to my mom's next week and she gets to say whether or not I should keep the dress. If she says shes able to fix the stitching and add a little chiffon to the bottom I'm going to keep the dress. After I got the dress I actually went and tried on a couple of dresses similar to this one but they weren't as good as this so it remains my number one choice.//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti